Skip to main content

Vol van
Gods liefde,
samen
onderweg.

IMMANUELKERK ENSCHEDE

IMMANUELKERK ENSCHEDE

Vol van Gods liefde,
samen onderweg.

    IMMANUELKERK

    Samen kerk zijn

    Onze kerk kun je zien als een lichaam. Net als verschillende lichaamsdelen zijn ook de mensen in onze gemeenschap verschillend. Toch horen we bij elkaar als één lichaam. We hebben elkaar nodig, omdat Jezus Christus ons met elkaar verbindt door zijn Heilige Geest. Jezus is als gekruisigde en opgestane Heer Gods reddende kracht voor iedereen die gelooft. Dit goede nieuws is bepalend voor ons en staat ook centraal in onze bijeenkomsten.

    • “De Immanuelkerk is al 40 jaar mijn kerk, en staat open voor veranderingen. Ik zie onze kerk als een gastvrije plek voor jong en oud. Je mag er zijn wie je bent en we zien om naar elkaar. We hebben een fijne predikant en pastoraal medewerker. Top!”

      – Rolien de Jong
    • “Wat ik mooi vind aan de gemeente is dat iedereen naar elkaar omziet en dat er ook veel aandacht is voor de jongeren in de kerk.”

      – Bram Volk
    • “Hallo, voor de meesten een bekend gezicht, maar voor degene die mij niet kent… Ik ben Wilma Denekamp, koster van de Immanuelkerk. Ruim 30 jaar ben ik lid van deze kerk, waar ik me nog altijd thuis voel. We zijn een gemêleerde gemeente met jong en oud, waarin ieder zich op zijn manier inzet om een warm gezin te zijn.”

      – Wilma Denekamp
    • “Ik ben al lid vanaf de eerste dag van onze kerk, sinds 1981. Telkens weer mag ik met een gevoel van dankbaarheid het Woord van God hier horen. Ik heb in al die jaren ook veel veranderingen meegemaakt, maar één ding in onze kerk is niet veranderd. Namelijk Gods genade, de vergeving van zonden, die ons elke zondag wordt verkondigd.”

      – Henk Odink

      Benieuwd naar meer?
      Kom langs!